Bufetové menu

 Ku každému bufetovému menu sa podáva káva a jeden nealkoholický nápoj.

Bufetové menu č.1: 35,00 €
Predjedlá  
 Obložená mozzarella             
 Syrové korbáčiky  
   
 Polievky  
 Boršč  
 Brokolicová krémová  
   
 Teplé jedlá  
 Kuracie prsia s nivovou omáčkou                                       
 Hovädzie na hrášku  
 Bravčový rezeň vyprážaný   
 Špagety aglio e oglio  
   
 Prílohy  
 Grilovaná cukina na bylinkách                                      
 Šampiňóny grilované  
 Zemiaky opekané   
 Ryža dusená  
   
 Šaláty  
 Šalát zemiakový francúzsky  
 Šalát miešaný s olivami  
 Šalát uhorkový  
   
 Dezerty  
 Torta ovocná s mascarpone  
 Gaštanové rezy bezlepkové  
 Sezónne ovocie 35,00 €
Bufetové menu č. 2: 37,00 €
Predjedlá
Parmská šunka s melónom
Avokádo plnené paradajkou a mozzarellou
 Polievky
 Slepačí vývar s mäsom a rezancami                               
 Mrkvovo-zázvorová   
 Teplé jedlá
 Steak z lososa
 Kuracie soté
 Bravčové pníky s dubákovou omáčkou
 Grilovaná zelenina
 Prílohy
 Pečené zemiaky s cesnakom a rozmarínom
 Ryža hrášková
 Šaláty
 Šalát grécky
 Miešaný listový šalát s parmezánom
 Dezerty
 Karamelová roláda
 Punčové rezy 
 Sezónne ovocie
Bufetové menu č.3: 33,00 €
Predjedlá
 Bryndzové guľky obalené bylinkami                 
 Pršút so cherry paradajkami
 Polievky
 Hovädzí vývar s mäsom a rezancami           
 Paradajková so syrom
 Teplé jedlá
 Zubáč na masle
 Morčacie prsia na šampiňónoch
 Bravčová panenka vyprážaná
 Tofu a zelenina grilovaná
 Prílohy
 Varené zemiaky s petržlenovou vňaťou
 Šalát zemiakový francúzsky
 Ryža dusená
 Šaláty
 Šalát paradajkový
 Šalát miešaný
 Dezerty
 Závin makový s višňami
 Mrkvové rezy
 Sezónne ovocie
Bufetové menu č.4: 44,00 €
 Predjedlá
 Údený losos na ozdobnom šaláte
 Kačacie prsia s polníčkom a dressing                
 Polievky
 Tekvicová krémová
 Minestrone
 Teplé jedlá
 Kačacie stehná pečené
 Teľacie stehno á la bažant
 Bravčová panenka prírodná
 Vyprážaný karfiól
 Miešaná zelenina na masle
 Prílohy
 Hlávková kapusta na červenom víne
 Lokše
 Viedenské knedle
 Varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou
 Tatárska omáčka
 Šaláty
 Šalát jarný
 Šalát Coleslaw
 Dezerty
 Medový krémeš
 Závin orechový s višňami
 Sezónne ovocie