Bufetové menu
Ku každému bufetovému menu sa podáva káva a jeden nealkoholický nápoj.
Bufetové menu č.1: 35,00 €
| Predjedlá | |
|---|---|
| Obložená mozzarella | |
| Syrové korbáčiky | |
| Polievky | |
| Boršč | |
| Brokolicová krémová | |
| Teplé jedlá | |
| Kuracie prsia s nivovou omáčkou | |
| Hovädzie na hrášku | |
| Bravčový rezeň vyprážaný | |
| Špagety aglio e oglio | |
| Prílohy | |
| Grilovaná cukina na bylinkách | |
| Šampiňóny grilované | |
| Zemiaky opekané | |
| Ryža dusená | |
| Šaláty | |
| Šalát zemiakový francúzsky | |
| Šalát miešaný s olivami | |
| Šalát uhorkový | |
| Dezerty | |
| Torta ovocná s mascarpone | |
| Gaštanové rezy bezlepkové | |
| Sezónne ovocie | 35,00 € |
Bufetové menu č. 2: 37,00 €
| Predjedlá |
|---|
| Parmská šunka s melónom |
| Avokádo plnené paradajkou a mozzarellou |
| Polievky |
| Slepačí vývar s mäsom a rezancami |
| Mrkvovo-zázvorová |
| Teplé jedlá |
| Steak z lososa |
| Kuracie soté |
| Bravčové pníky s dubákovou omáčkou |
| Grilovaná zelenina |
| Prílohy |
| Pečené zemiaky s cesnakom a rozmarínom |
| Ryža hrášková |
| Šaláty |
| Šalát grécky |
| Miešaný listový šalát s parmezánom |
| Dezerty |
| Karamelová roláda |
| Punčové rezy |
| Sezónne ovocie |
Bufetové menu č.3: 33,00 €
| Predjedlá |
|---|
| Bryndzové guľky obalené bylinkami |
| Pršút so cherry paradajkami |
| Polievky |
| Hovädzí vývar s mäsom a rezancami |
| Paradajková so syrom |
| Teplé jedlá |
| Zubáč na masle |
| Morčacie prsia na šampiňónoch |
| Bravčová panenka vyprážaná |
| Tofu a zelenina grilovaná |
| Prílohy |
| Varené zemiaky s petržlenovou vňaťou |
| Šalát zemiakový francúzsky |
| Ryža dusená |
| Šaláty |
| Šalát paradajkový |
| Šalát miešaný |
| Dezerty |
| Závin makový s višňami |
| Mrkvové rezy |
| Sezónne ovocie |
Bufetové menu č.4: 44,00 €
| Predjedlá |
|---|
| Údený losos na ozdobnom šaláte |
| Kačacie prsia s polníčkom a dressing |
| Polievky |
| Tekvicová krémová |
| Minestrone |
| Teplé jedlá |
| Kačacie stehná pečené |
| Teľacie stehno á la bažant |
| Bravčová panenka prírodná |
| Vyprážaný karfiól |
| Miešaná zelenina na masle |
| Prílohy |
| Hlávková kapusta na červenom víne |
| Lokše |
| Viedenské knedle |
| Varené zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou |
| Tatárska omáčka |
| Šaláty |
| Šalát jarný |
| Šalát Coleslaw |
| Dezerty |
| Medový krémeš |
| Závin orechový s višňami |
| Sezónne ovocie |
